Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Laurent GLLAVA

Kjo fermë merret me shitjen e qumështit dhe me rritjen e viçave, që prej 20 vitesh. Çdo gje në këtë fermë është bio. Sasia e këtyre produkteve është qumësht 600 litra në muaj, viça 2 krerë në muaj.

Ferma Laurent GLLAVA Ferma Laurent GLLAVA Ferma Laurent GLLAVA
Adresa Fshati Suk 1
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 450 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj, janë të rritur në mënyrë natyrale.

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

600 litra në 1 muaj

Ky qumësht është bio, pa konservant, si edhe pa hollues.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5