Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Adriatik CJAPI

Kjo fermë merret me shitjen e qumështit dhe me rritjen e viçave, që prej 20 vitesh. Çdo gje në këtë fermë është bio. Sasia e këtyre produkteve është qumësht 3000 litra në muaj, viça 13 krerë në muaj.

Ferma Adriatik CJAPI Ferma Adriatik CJAPI
Adresa Fshati Suk 1
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

3,000 litra në 6 muaj

Ky qumësht është bio, pa konservant, si edhe pa hollues.

Viça
Viça 70.000 Lekë/krerë

13 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj , janë të rritur në mënyrë natyrale.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5