Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Novrus CJAPI

Kjo fermë merret me prodhimin e domate, grurit si dhe shitjen e qumështit dhe rritjen e viçave që prej 23 vitesh. Çdo gjë në këtë fermë është bio. Sasia e këtyre produkteve është viça 13 krerë në vit, domate 5000 kg në 6 muaj, qumësht 3600 litra në muaj, grurë 6000 kg në 6 muaj.

Ferma Novrus CJAPI Ferma Novrus CJAPI Ferma Novrus CJAPI Ferma Novrus CJAPI Ferma Novrus CJAPI
Adresa Fshati Suk 1
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 80.000 Lekë/krerë

13 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj , janë të rritur në mënyrë natyrale

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

3,600 litra në 1 muaj

Ky qumësht është bio, pa konservant, si edhe pa hollues.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

30,000 kg në 3 muaj

Varieteti: 420

Këto domate jane bio dhe të cilësisë së parë. Ato kanë rendiment shumë lartë.

Grurë
Grurë 50 Lekë/kg

6,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Viktoria

Ky grurë ka rendiment shumë të lartë në nxjerrjen e miellit. Përdoret dhe për nxjerrjen e farës së grurit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5