Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Feti HYRIA

Kjo fermë merret me prodhimin e domate, si edhe me shitjen e qumështit dhe rritjen e viçave që prej 23 vitesh. Çdo gjë në këtë fermë është bio. Sasia e këtyre produkteve është viça 10 krerë në vit, domate 10000 kg në 6 muaj, qumësht 3000 litra në muaj.

Ferma Feti HYRIA Ferma Feti HYRIA Ferma Feti HYRIA Ferma Feti HYRIA
Adresa Fshati Suk 1
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj dhe janë të rritur në mënyrë natyrale.

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

4,500 litra në 1 muaj

Ky qumësht është bio, pa konservant, si edhe pa hollues.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

10,000 kg në 3 muaj

Varieteti: 420

Këto domate jane bio dhe të cilësisë së parë. Ato kanë rendiment shumë lartë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5