Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Petrit MOLKA

Kjo fermë merret me shitjen e qumështit dhe me rritjen e viçave, që prej 20 vitesh. Çdo gje në këtë fermë është bio. Sasia e këtyre produkteve është qumësht 900 litra në muaj, viça 4 krerë në muaj.

Ferma Petrit MOLKA Ferma Petrit MOLKA
Adresa Fshati Suk 1
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

900 litra në 1 muaj

Ky qumësht është bio, pa konservant, si edhe pa hollues.

Viça
Viça 60.000 Lekë/kg

4 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj , janë të rritur në mënyrë natyrale.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5