Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Adrian OSMANI

Ky fermer merret me blegtori, mbareshtrimin e 11 krere lopeve dhe 11 krere vicave, kulloten e marrin ne terren dhe me qumesht lope. Gjithashtu ky fermer tregton vicat.

Ferma Adrian OSMANI
Adresa Varibop
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

11 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish me vlera te larta ushqyese, viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5