Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Drini HODAJ

ky fermer merret me mbareshtrimin e 3 krere lopeve dhe 3 krere vicave per shitje gjithashtu edhe 2000 litra qumesht. Ky fermer kultivon 2000 m2 jonxhe dhe 10000 m2 tershere si baze ushqimre per blegtorine gjithashtu edhe ne siperfaqen 3000 m2 rrush per perdorim vetjak. Mbareshtron 7 pula per perdorim vetja si dhe ne siperfaqen 500 m2 kultivn perime per perdorim vetjak si : speca, domate, fasule,speca, qepe, patate, etj.

Ferma Drini HODAJ
Adresa Fushe Kelcyre
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

2,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Lope.

Qumesht i kontrolluar dhe mjaft i shijshem ne perdorim, ka perdorim te gjere pasi eshte mjaft i shendetshem.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat me mish me vlera te larta ushqyese, viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5