Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Maksim ISUFAJ

Ky fermer mbareshtron 5 krere lope dhe 5 vica per shitje, gjithashtu edhe qumesht lope. Ne siperfaqen 2500 m2 kultivon ullinj ne sasine 100 rrenjerrenje e rre, 3000 m2 arra ne sasine 105 rrenje ne sasine 100 kg arra, 1000 m2 kumbull 33 rrenje ne sasine 300 kg produkte per shitje. Gjithashtu kyy fermer kultivon 15000 m2 rrush rrenje e rre, 10000 m2 jonxhe, 33000 rrenje tershere baze ushqimore per blegtorine. Kultivon dhe perime te ndryshme si:speca, domate, qepe, patate, fasule, etj per perdorim vetja.

Ferma Maksim ISUFAJ
Adresa Permet
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

9,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Lope.

Ky qumësht është bio, pa konservant dhe pa hollues.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj , janë të rritur në mënyrë natyrale

Arra
Arra 350 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ka vlera ushqyese dhe shërben për përgatitjen e ëmbelsirave në pasticeri . Kryesisht për bakllavanë tradicionale shqipëtare . Arra njihet si frut yndyore dhe vajore . Lekura e arres përdoret dhe në kozmetik.

Kumbull
Kumbull 50 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kumbull cilësore, e cila tregëtohet për konsum e freskët, ose për konservim. Gjithashtu përdoret për prodhimin e rakisë.

Maksim isufaj Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Un si maksim isufaj e mora faqen

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5