Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Selim AZO

Ferma merret me kultivimi dhe tregëtimin e mollës Gold, Paragold, dhe Catëll, mollë cilësore të kultivuara me pleh organik dhe të pa prekura nga sëmundjet apo dëmtuesit e ndryshëm.

Ferma Selim AZO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut cilësor dhe shumë i pasur me proteina dhe karbohidrate.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Paragold

Ky varietet piqet shpejt, dhe mund të ruhet në kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Catëll

Frut cilësor dhe rezistent në kohë, i pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5