Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatlum FERO

Ferma merret me kultivimin e mollës prej më shumë se 15 vitesh. Eksperienca e gjatë me pemtarinë ka bërë që në fermë të kemi fruta cilësorë, uniformë dhe mjaft të shëndetshëm. Ferma përdor plehun organik për plehërimin e pemtores, gjë e cila rrit cilësinë e prodhimit.

Ferma Fatlum FERO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Ky varitet është shumë cilësor dhe i pa prekur nga sëmundjet, cilësia e prodhimit për cdo sezon është e një niveli të lartë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Janagold

Frut mjaft rezistent dhe i shijshëm, i pasur me karbohidrate dhe vitamina të cilat janë shumë të shëndetshme për trupin e njeriut. Përmban sasi lëngu, i cili ul nivelin e sheqerit në gjak dhe përmban anti oksidantë të cilët tresin yndyrat dhjamore. Eshtë rezistent në kohë dhe ruhet në magazinë ose kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Përmbanë sasi lëngu i cili është shumë i shëndetshëm dhe kurativ, Ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës, ul sasinë e sheqerit në gjak, gjithashtu normalizon edhe mbipeshën trrupore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5