Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Donald RUSI

Në fermën e Z. Donald do të gjemë një frut cilësor dhe shumë të shëndetshëm. E gjithë puna në fermë kryhet nga familja, e cila në çdo sezon vjel një prodhim të pastër dhe shumë cilësor. Ferma përdor plehun organik si plehërim bazë dhe atë të gjelbër si plotësues.

Ferma Donald RUSI
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

13,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varietet shumë cilësor, i shëndetshëm i rritur në kushte natyrale, dhe kultivuar vetëm me pleh organik.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë cilësore dhe shumë e shëndetshme, ka vlera ushqyese dhe kurative. ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës, uljen e sheqerit në gjak etj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5