Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Qerim AZO

Prej shumë vitesh ferma merret me kultivimin e mollës Gold, Hajdare, Cadëll, si edhe kumbullës Tropojane. Gjithashtu ferma kultivon edhe kultura të tjera, me të cilat plotëson nevojat e veta me produkte bujqësore. Një pjesë nga ky prodhim ferma e tregëton. Prodhimet rriten në mënyrë natyrale, pa stimulues të ndryshëm.

Ferma Qerim AZO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Kumbulla
Kumbulla 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Tropojane

Kumbull cilësore, e cila tregëtohet për konsum e freskët, ose për konservim. Gjithashtu përdoret për prodhimin e rakisë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë shumë rezistente dhe cilësore, e cila ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë. Frut uniform dhe i pastër.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Ky varietet ka sasi të mëdha të lëngut në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe kurativ për trupin tonë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Catëll

Një varietet, i cili piqet shpejt dhe mund të ruhet në kushte frigoriferike.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5