Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agim FERO

Molla është një nga kulturat që hasim më së shumti në këtë rajon. Prej 20 vitesh familja e Z. Agron merret me kultivimin e mollës Gold, Starkingë, edhe Grasmith. Të gjitha shërbimet që kryhen në fermë kryhen nga familja, e cila përpiqet që cilësia e prodhimi të jetë shumë e mirë.

Ferma Agim FERO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut shumë cilësor edhe i shëndetshëm, rritur në mënyrë natyrale dhe pa stimulues.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Një frut shumë cilësor dhe i shëndetshëm, shumë rezistent në kohë. Ruhet në kushte frigoriferike ose magazinohet në ambjente të errëta dhe të thata.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Një ndër varietet më dietike, e cila ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës. Ndihmon në normalizimin e peshës trupore dhe ul % e sheqerit në gjak.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5