Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Durim KOLNEKU

Ferma ushtron aktivitetin e sajë për të prodhuar produkte për konsum familjare por edhe për të tregëtuar, 4 vica, 800 kg qumesht, 1000 kg djath, 150 kg gjalp . Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, ka një eksperiencë të gjatë në bujsi dhe blektori.

Ferma Durim KOLNEKU Ferma Durim KOLNEKU Ferma Durim KOLNEKU Ferma Durim KOLNEKU
Adresa Fshati Rrodokali Posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

4 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Qumësht lope
Qumësht lope 50 Lekë/litër

800 litra në 12 muaj

Varieteti: Lope

Qumshi ka % të lartë yndyre dhe është cilësor, përdoret për prodhimin e gjalpit edhe djathit.

Djath lope
Djath lope 350 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Lope

Djath cilësor shumë i shëndetshëm me vlera të larta ushqyese,

Gjalp
Gjalp 500 Lekë/kg

150 kg në 12 muaj

Varieteti: Lope

Gjalpi eshte shume cilësor shumë i shëndetshëm me vlera të larta ushqyese.

Besa kukaj Rating 0 Rating 1

Gjindem ne plav sa kg gjalp mundi ti prodhoni ne dit edhe sa eshte cmimi 1 kg

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5