Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bashkim KOLNEKU

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve. Ky prodhon, 2000 kg rrush, 2000 kg rrush dhe 1 vic në vit.

Ferma Bashkim KOLNEKU Ferma Bashkim KOLNEKU
Adresa Fshati Rrodokali Posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgjen, janë të rritur në mënyrë natyrale

Rrush
Rrush 100 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Shesh i bardh

Ky lloj Rrushi është shumë i përshtatshëm për klimën e zonës, arrin të piqet në standartet e kërkuar, arrin ëmbëlsinë e duhur. Nga ky rrush del nje Raki dhe vere me cilësi shumë të lartë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5