Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lenci MECE

Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar, për cilësinë e prodhimit pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen por një pjesë shkon për konsum familjar, ferma shet 1 vic, 100 kg sherebel, 30 lit raki kumblle.

Ferma Lenci MECE Ferma Lenci MECE Ferma Lenci MECE
Adresa Fshati Rrodokali Posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 30.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkt përdoret për konsum te përditshëm, mishi i viçit ka vlera ushqyese, rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijve.

Sherebel
Sherebel 1.000 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: I bute

Sherebeli eshte shume i kerkuar ne tregun vendas dhe i huaj, sherben per kurimin e disa lloj semundjeve.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

30 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo lloj Rakie është 20"c e prodhuar nga kumbullat, dhe është e kërkuar në tregun Vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5