Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fredi MUSO

Ferma ka një sipërfaqe prej 1 ha, në të cilën kultivon mollën Gold dhe Hajdare. Gjithashtu kultivon edhe qepë Shtutgart. Fermeri Fredi Muso është kujdesur që prodhimi në fermë të jetë cilësor dhe i pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit e ndryshëm. Në pemtore përdoret plehërimi gjelbër dhe organik dhe gjithashtu është bërë i mundur sistemi vaditjes me pika.

Ferma Fredi MUSO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Ky variet ka sasi lëngu, i cili është shumë i shëndetshëm dhe kurativ. Ndihmon në normalizimin e peshës trrupore dhe ul nivelin e sheqerit në gjak.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varietet shumë cilësor dhe i shëndetshëm.

Qepë
Qepë 35 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Sturon

Varietet shumë cilësor dhe i shëndetshëm. Konsumohet e thatë ose e njomë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5