Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ramadan RUSI

Në një sipërfaqe prej 2 ha ferma kultivon mollë Gold, Starkingë dhe Hajdare. Prej më shumë se 20 vitesh ferma ka ndërtuar pemtoret, të cilat janë në fazën maksimale të prodhimit. Z. Ramadan është kujdesur gjatë gjithë verës që mollët të jenë shumë të pastra dhe uniforme.

Ferma Ramadan RUSI
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varietet cilësor shumë i shëndetshëm, ruhet në frigorifer ose magazinohet në vënde të thata.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

40,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë cilësore dhe e shëndetshme. Ky është një varietet rezistent, i cili është gjithmonë i pranishëm në treg.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë uniforme, e cila përmban sasi lëngu, i cili është shumë dietik edhe i shëndetshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5