Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Rrapush BEGO

Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar për cilësinë e prodhimit, pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen, por një pjesë shkon për konsum familjar, ferma shet 1 viç, 5 krerë qengja dhe 100 kg djath lope.

Ferma Rrapush BEGO Ferma Rrapush BEGO Ferma Rrapush BEGO
Adresa Fshati Rrodokali Posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Viçat mbahen në regjim stallor në sezonin e dimrit dhe në verë lëshohen në kullotë. Kanë mish të shijshëm dhe me vlera të larta ushqyese.

Qengja
Qengja 5.000 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta qengja kanë mish të shijshëm dhe plot vitamina. Janë shumë të kerkuar në tregun vëndas.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

150 kg në 12 muaj

Varieteti: Lope

Djath cilësor shumë i shëndetshëm me vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5