Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nesim ZIZOLLI

Ferma ka një sipërfaqe prej 1.5 ha, në të cilën kultivon mollë Hajdare edhe Gold. Ferma përdor pleh organik si plehërim bazë dhe atë kimik si plotësues. Mollët janë uniforme dhe të paprekura nga sëmundjet. Gjithashtu, ferma kultivon edhe kultura të tjera si drithëra, perime, etj, me të cilat plotëson nevojat e saj familjare.

Ferma Nesim ZIZOLLI
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë rezistente dhe shumë e shijshme. Ruhet në ambjente me atmosferë të kontrolluar.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut cilësor dhe shumë i pasur me proteina dhe karbohidrate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5