Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sulejman RUSI

Ferma në një sipërfaqe prej 7 dynym ku ushtron aktivitetin e saj duke kultivuar mollë Gold dhe Hajdare. Fermeri kujdeset që pemtoret të mos preken nga sëmundjet apo dëmtuesit e ndryshëm. Gjithashtu ferma përdor plehërimi e gjelbër si plehërim bazë.

Ferma Sulejman RUSI
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë shumë cilësore dhe e shëndetshme, ruhet në kushte frigoriferike ose magazinohet në vënde të errta dhe të thata.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Një nga varietetet më cilësorë dhe me vlera të mëdha ushqyese. Gjithashtu janë dhe shumë rezistentë në kohë, ruhen në kushte frigoriferike ose magazinohen në magazina pa lagështirë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5