Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Avdyl RUSI

Në një sipërfaqe prej 1 ha ferma ushtron aktivitetin e saj duke mbjellë mollë. Prodhimi në fermë rritet në mënyrë natyrale dhe pa stimulues. Toka është plehëruar me pleh organik dhe cilësia e prodhimit është shumë e mirë dhe prodhimet janë të shëndetshme, pasi nuk përdoren kimikate.

Ferma Avdyl RUSI
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Një ndër varietetet më cilësorë dhe të shëndetshëm, që është shumë rezistent në kohë dhe mund të ruhet në ambjente me atmosferë të kontrolluar ose magazinohet në ambjente të thata dhe të errëta.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Varietet shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese dhe kurative. Ndihmon në uljen e kolesterolit, përmirëson aparatin tretës dhe përdoret për dieta të ndryshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5