Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Luan KADIU

Ferma ka një pemtore me mollë, e cilan ka disa vite që është futur në prodhim. Mollët nuk janë prekur nga sëmundjet apo dëmtuesit. Toka plehërohet me pleh organik, të cilin ferma e siguron në stallat përreth dhe gjithashtu përdor edhe plehërimin e gjelbër. Sistemi vaditjes është me pika dhe uji merret nga pusi që ka hapur fermeri.

Ferma Luan KADIU
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë jeshile shumë e shijshme. Ka aromë, ka vlera të larta ushqyese ndihmon në uljen e sheqerit në gjak dhe ndihmon në permirësimin e aparatit tretës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë e kuqe shumë rezistente në kohë ruhet në frigorifer ose magazinohet. Starkingën e gjejmë në çdo sezon në treg.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë e kuqe shumë rezistente në kohë. Ruhet në frigorifer ose magazinohet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5