Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gurali RUSI

Ferma ka një sipërfaqe prej 4 dynym në të cilën kultivon mollë Gold dhe Hajdare. Toka përdor plehun organik si plehërim bazë. Çdo 3 vite fermeri bën një ndërhyrje me pleh organik të dekompozuar. Pemtoret janë të pa prekura nga sëmundjet dhe dëmtuesit.

Ferma Gurali RUSI
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë cilësore dhe me vlera të larta ushqyese, pemtorja është plehëruar me pleh organik edhe pleh të gjelbër. Ferma është duke u përpjekur për të patur një produkt clësor edhe të shëndetshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5