Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Fermë Shpëtim RUSI

Ferma merret me kultivimin e mollëve Starkingë, Gold dhe Hajdare. Në një sipërfaqe prej 1.5 ha ferma ka mbjellë pemtoren, të cilën ka disa vite që merr prodhim. Toka ku janë mbjellë mollët plehërohet me pleh organik, të cilin e ka siguruar nga stallat përreth. Mollët janë të pa prekura nga sëmundjet dhe dëmtuesit.

Fermë Shpëtim RUSI
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë e shijshme, e cila përmban vlera të larta ushqyese. Ka aromë dhe reziston shumë gjatë në magazinë ose kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë shumë e shëndetshme dhe me vlera të larta ushqyese, e pa prekur nga sëmundjet, e kultivuar me pleh organik.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Ky varietet është shumë i shëndetshëm dhe përmban vlera të larta ushqyese. Lëngu i tij ndihmon në përmirësimin e sëmundjeve që shkaktohen nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5