Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Qani SPAHO

Ferma kultivon mollë Gold edhe Hajdare. Ferma ka disa vite që merret me kultivimin e mollës, të cilën e kultivon me pleh organik edhe të gjelbër.

Molla është shumë rezistente në kohë dhe tregëtohet për konsum ose përpunim në industrinë ushqimore. Mollët ruhen në frigorifer ose në magazina të thata.

Ferma Qani SPAHO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë shumë e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese. Ruhet në kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

35,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Goldi përmbnan sasi të mëdha të lëngut dietik dhe mjaft të shëndetshëm. Ky frut reziston gjatë dhe është shumë i shijshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5