Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Visi ABDURRAMANI

Ky fermer ka disa vite që prodhon domate dhe sallator në serë. Mesatarisht 100 kilogram për secilin produkt. Garanton produkt cilësor dhe të shëndetshëm.

Ferma Visi ABDURRAMANI
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

100 kg në 6 muaj

Varieteti: Vendi

Ky produkt është bio, mjaft i shijshëm dhe i shëndetshëm. Përdoret për sallatë, turshi dhe në gatime.

Kastravec
Kastravec 50 Lekë/kg

100 kg në 6 muaj

Varieteti: Kinez

Ky produkt është tepër i përshtatshëm për turshi, po edhe për sallatë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5