Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ramazan HOXHALLARI

Ky fermer ka rreth 300 koke dele, të cilat i shet të pa therura. Ai gjithashtu ka qengja, të cilët ia blejnë klientet në shtëpi. Fermeri ka shumë vite që meret me mbarështrimin dhe rritjen e qengjave dhe deleve.

Ferma Ramazan HOXHALLARI
Adresa Saver
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 11.000 Lekë/krerë

300 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qengjat kanë mish të shijshëm dhe të shëndetshëm sepse janë rritur në kullota me bar.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5