Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Osman TORRA

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar. Shet një viç në vit dhe 10 krerë qengja. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Osman TORRA Ferma Osman TORRA
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 35.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Viçat mbahen në regjim stallor në sezonin e dimrit dhe në verë lëshohen në kullotë. Kanë mish të shijshëm dhe me vlera të larta ushqyese.

Qengja
Qengja 6.000 Lekë/krerë

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qengjat janë të rritur dhe ushqyer në terren. Kanë mish të shijshëm dhe të shëndetshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5