Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Asim ELEZI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Shet një viç në vit, 50 kg fasule, 80 kg qepë. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Asim ELEZI Ferma Asim ELEZI Ferma Asim ELEZI
Adresa Fshati velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Viçat e racës së vendit rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Fasule e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese, ziejnë shpejt fasulet janë plehëruar me pleh organik, para se të mbilleshin.

Qepë
Qepë 50 Lekë/kg

80 kg në 12 muaj

Varieteti: Korce

Qepë shumë cilësore dhe e shëndetshme. Pastron organizmin nga bakteret dhe mikrobet, gjithashtu përmirëson shikimin.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5