Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhevat ELEZI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar. Shet një viç në vit dhe 10 pula fshati, 200 kokrra vezë. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Xhevat ELEZI Ferma Xhevat ELEZI Ferma Xhevat ELEZI
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm. Mishi i viçit ka vlera ushqyese dhe rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijëve.

Pula fshati
Pula fshati 1.000 Lekë/krerë

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Fshati

Këto pula janë të rritura natyrshëm. Kanë mish shumë të shijshëm dhe plot vitamina.

Vezë pule
Vezë pule 15 Lekë/njësi

200 njësi në 3 muaj

Varieteti: Fshati

Vezët janë bio, pasi pulat janë të rritura në mënyrë natyrale.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5