Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Barjam MENKSHI

Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar për cilësinë e prodhimit, pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen, por një pjesë shkon për konsum familjar. Ferma shet 500 kg misër dhe 300 kg grurë.

Ferma Barjam MENKSHI Ferma Barjam MENKSHI
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm ,si bukë. Në guzhinë shërben edhe si bazë për përgatitjen e ëmbëlsirave.

Grurë
Grurë 45 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Dajti

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm ,si bukë. Në guzhinë shërben edhe si bazë për përgatitjen e ëmbëlsirave. Rekomandohet të ruhet në vende pa lagështirë. Përdoret dhe si ushqim për kafshët.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5