Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Tahir ELEZI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Kjo fermë shet një viç në vit dhe 8000 kg qershi. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Tahir ELEZI Ferma Tahir ELEZI Ferma Tahir ELEZI
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Viçat janë rritur në terren dhe ushqehen në stallë, me jonxhë, misër, grurë, dhe bimë të tjera foragjere.

Qershi
Qershi 70 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Napolon

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5