Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Afrim ELEZI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar, shet një vic në vit , 60 keca, 100 kg djathe dhie, 60 kg raki kumbulle. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Afrim ELEZI Ferma Afrim ELEZI Ferma Afrim ELEZI Ferma Afrim ELEZI
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 37.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, mishi i viçit ka vlera ushqyese, rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijve.

Keca
Keca 5.000 Lekë/krerë

60 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta keca kanë mish te shishëm dhe plot vitamina , janë shumë të kerkuar në tregun vëndas.

Djath dhie
Djath dhie 500 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Dhie

Djath cilësor shumë i shëndetshëm me vlera të larta ushqyese, prodhuar me qumësht të bagëtive të cilat kullosin në terren.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 450 Lekë/litër

60 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo lloj Rakie është 20"c e prodhuar nga kumbullat dhe është e kërkuar në tregun Vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5