Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lavdim ELEZI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjare, por edhe për të tregëtuar, 2 viça, 100 kg djathë, 100 kg fasule, 10 krerë qengja. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Ferma ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Lavdim ELEZI Ferma Lavdim ELEZI Ferma Lavdim ELEZI Ferma Lavdim ELEZI Ferma Lavdim ELEZI
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Djath lope
Djath lope 350 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Lope

Djath cilësor shumë i shëndetshëm me vlera të larta ushqyese.

Gjalp
Gjalp 500 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Lope

Gjalp cilësor shumë i shëndetshëm me vlera të larta ushqyese, prodhuar me qumësh te lopeve të cilat kullosin në terren.

Fasule
Fasule 180 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë. Zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Qengja
Qengja 7.000 Lekë/krerë

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta qingja kanë mish te shijshëm dhe plot vitamina. Janë shumë të kerkuar në tregun vëndas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5