Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Haxhi RAPCE

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Ajo shet një viç në vit dhe 20 litra raki. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Haxhi RAPCE Ferma Haxhi RAPCE
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 43.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj. Ata janë të rritur në mënyrë natyrale.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 450 Lekë/litër

20 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo lloj Rakie është 20 gradë, e prodhuar nga kumbullat dhe është e kërkuar në tregun vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5