Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arefi RAPCE

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar, 1000 kg patate, 50 kg raki, 2 viça, 1 derr. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Kjo fermë një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Arefi RAPCE Ferma Arefi RAPCE Ferma Arefi RAPCE Ferma Arefi RAPCE
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik dhe shumë rezistente në kohë.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

50 litra në 12 muaj

Varieteti: Rrushi

Kjo lloj Rakie është 20 gradë, e prodhuar nga rrushi Muskat dhe është e kërkuar në tregun vendas.

Viça
Viça 47.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Viçat mbahen në regjim stallor në sezonin e dimrit dhe në verë lëshohen në kullotë. Kanë mish të shijshëm dhe me vlera të larta ushqyese.

Derra
Derra 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Derri ka mish shumë të shijshëm, sepse është i rritur në mënyrë natyrale, pa ndërhyje me koncetrate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5