Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Izja ELEZI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar, 2 viça, 16 krerë keca, 500 kg misër, 400 kg mollë. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Izja ELEZI Ferma Izja ELEZI Ferma Izja ELEZI Ferma Izja ELEZI
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm. Mishi i viçit ka vlera ushqyese dhe rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijëve.

Keca
Keca 5.500 Lekë/krerë

16 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kecat janë të rritura dhe të ushqyer në terren. Kanë mish të shijshëm dhe të shëndetshëm.

Misër
Misër 45 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm ,si bukë, në guzhinë shërben edhe si bazë për pregatitjen e ëmbëlsirave.

Mollë
Mollë 60 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut me vlera të larta ushqyese dhe kurative. Ndihmon në humbjen e kilogramëve të tepërt, ul përqindjen e sheqerit në gjak dhe përmirëson aparatin tretës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5