Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hasan ELEZI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar, 1 viç, mollë golden 2000 kg, mollë gresmith 4000 kg. Podhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Ferma ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Hasan ELEZI Ferma Hasan ELEZI Ferma Hasan ELEZI
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 60 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut me vlera të larta ushqyese, dhe kurative, i cili ndihmon në humbjen e kilogramëve të tepërt. Ul përqindjen e sheqerit në gjak dhe përmirëson aparatin tretës.

Mollë
Mollë 55 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Frut cilësor i pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit, plehëruar me pleh organik, shumë rezistente në kohë. E gjejmë në çdo stinë të vitit.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm. Mishi i viçit ka vlera ushqyese dhe rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijëve.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5