Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kajmak MUCA

Ky fermer prodhon 20 kuintal miser ne vit. Ai gjithashtu ka pula fshati, te cilat i perdor per konsum vetjak.

Ferma Kajmak MUCA
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 20 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Varietet i pershtatshem si ushqim per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5