Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Leonard ELMAZI

ky fermer merret me mmbareshtrimin e 2 krere lopeve dhe prodhon nga qumeshti i lopes nenproduktet 5 kv gjalp dhe 5kv gjize per shitje.

ne siperfaqen 7000 m2 prodhon grure dhe tershere si baze ushqimore per blegtorine. Kultivon perime sispeca, domate, qepe, patate, fasule, domate, bamje per perdrim vetjak si dhe fruta si, rrush, pjeshke, kumbulla etj. Mbareshtron 10 pula per perdorim vetjak.

Ferma Leonard ELMAZI
Adresa Pacomit
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Lope.

Gjiza zihet nga vetë fermeri me familjarët e tij. Duhet theksuar se gjithçka bëhet në mënyrë tradicionale dhe brenda standarteve. Ky produkte perdoret per konsumim te pergjithshem. Mjaft i shijshem ne perdorim.

Gjalp
Gjalp 450 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjalp i bardhe

Ka vlera te larta ushqyese dhe eshte shume i mire sepse bagetite ushqehen ne natyre me kullote bio. Gjalpe i vertete, gjalpe fshati ashtu sic del nga skremimi i qumeshtit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5