Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shkelqim ZAIMI

ky fermer merret me mbareshtrimin e 2 krere lopeve dhe 2 krere vica si mish per shitje, gjithashtu prodhon nenproduktet e qumeshtit 1 kv gjalp dhe 2 kv gjize per shitje. Ky fermer kultivon 200 kg domate, 200 kg speca, 200 kg patellxhan per shitje. Kultivon vresht varieteti Merlot per perdorim vetjak si dhe grure dhe tershere ne siperfaqen 3000 m2.

Ferma Shkelqim ZAIMI
Adresa Pacomit
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj , janë të rritur në mënyrë natyrale.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Lope.

Gjiza zihet nga vetë fermeri me familjarët e tij. Duhet theksuar se gjithçka bëhet në mënyrë tradicionale dhe brenda standarteve. Ky produkte perdoret per konsumim te pergjithshem. Mjaft i shijshem ne perdorim.

Gjalp
Gjalp 500 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjalp i bardhe

Ka vlera te larta ushqyese dhe eshte shume i mire sepse bagetite ushqehen ne natyre me kullote bio. Gjalpe i vertete, gjalpe fshati ashtu sic del nga skremimi i qumeshtit.

Patëllxhan
Patëllxhan 80 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky patellxhan është i fortë dhe teper i shijshem. Ai përdoret kryesisht për perime zgare dhe në disa raste edhe për gjellë ose turli.

Speca
Speca 60 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi jeshile.

Spec i rritur në mënyrë natyrale, konsumohet i freskët ose turshi. toka ku janë mbjell specat është plehëruar me pleh organik dhe prashitur me pleh kimik.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm, për konservim dhe salc. Domatet ndihmojnë në parandalimin e disa tipeve të kancerit. Domatet ndihmojnë gjithashtu të reduktojnë defektet e shkaktuara nga pirja e duhanit. Është rezistente në transport.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5