Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hekuran ZEQIRI

ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vic si mish per shitje gjithashtu kultivon vresht Merlot 140 kv per shitje ne siperfaqen 7000 m2.

Kultivon perime per perdorim vetjak si speca, domate, qepe, patate, fasule, domate, etj per perdorim vetjak dhe grure dhe tershere si baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Hekuran ZEQIRI
Adresa Pacomit
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

14,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, reçel, gliko, raki dhe njëkohesisht përdoret dhe si frut i thatë. Ai mbron nga keqtretja e stomakut, temperatura, sëmundjet e mëlçisë, si dhe nga mjaftë sëmundje të tjera. Gjithashtu rrushi ndikon në zhdukjen e kariesit të dhëmbëve. Rrushi i zi mendohet se ndihmon shumë organizmin për tu pastruar nga helmet.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Këta viça janë pa omgj , janë të rritur në mënyrë natyrale

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5