Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agim VLLOI

Ferma merret me mbarshtrimin e lopëve vetëm për prodhimine mishti. Lopët nga data 1 Majë dhe deri në 15 Nëntor kullosin në terren në malin e Gramozit, më pas mbahen në regjim stallor ku ushqehen me Jonxhe, Misër, Burxhak, Krunde etj. Cilësia e mishti është shumë e mirë pasi vicat lindin në natyrë rriten dhe ushqehen atje pa ndikimine asnjë stimuluesi apo koncentrati.

Ferma Agim VLLOI Ferma Agim VLLOI
Adresa Rruga Ersek - Leskovik km 8, fshati Borovë
Ersekë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 450 Lekë/kg

80 krerë në 12 muaj

Vicat rriten në terren, mbas lindjes lopët nuk milen por qumshin e konsumojnë, vicat të cilët janë lëshuar bashkë me lopët gjatë gjith kohës në kullotë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5