Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dritan DYRMISHI

ky fermer merret me mnareshtrimin e nje lope dhe nje vici si mish per shitje, qumeshtin e lopes per perdorim vetjak. Gjithashtu kultivon vresht varieteti merlot ne sasnie 10 kv per shitje.

Kultivon perime si :speca, domate, qepe, patate, bamje etj per perdorim vetjak, grure dhe tershere ne siperfaqen 5000 m2.

Ferma Dritan DYRMISHI
Adresa Piskove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, reçel, gliko, raki dhe njëkohesisht përdoret dhe si frut i thatë. Ai mbron nga keqtretja e stomakut, temperatura, sëmundjet e mëlçisë, si dhe nga mjaftë sëmundje të tjera. Gjithashtu rrushi ndikon në zhdukjen e kariesit të dhëmbëve. Rrushi i zi mendohet se ndihmon shumë organizmin për tu pastruar nga helmet.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Këta viça janë pa omgj , janë të rritur në mënyrë natyrale

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5