Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arben OGIÇI

fermeri prodhon grur 30000 kg në vit, misër 6000 kg në Vit. Fermeri ka eksperiencë 25 vjeçare.

Ferma Arben OGIÇI
Adresa Aiban
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 45 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Eshtë grur kokërr madh dhe shumë i pastër.Konsumohet për miell dhe ushqim për kafshët.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

60,000 kg në 12 muaj

Varieteti: i verdh

Eshtë kokërrmadh dhe i but. Konsumohet i pjekur , zier dhe ushqim për kafshët.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5