Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Olsi OGIÇI

Fermeri prodhon rrush 4000 kg në vit, ullinj 3000 kg në vit si dhe peshk 600 kg në muaj. Fermeri ka eksperiencë 10 vjeçare.

Ferma Olsi OGIÇI
Adresa Aliban
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Maqedonas

Eshtë i ëmbël dhe përdoret kryesisht për ver . Konsumohet në shumë ëmbëlsira si gliko dhe reçel .

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: argelidh

Eshtë ulli shumë i mirë për vaj dhe të kripur.Fermeri i konsumon edhe me karrota brenda dhe i shet të kripura.

Peshk
Peshk 300 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: lavrak

Eshtë peshk shumë i mirë pa hala shumë dhe i shijshëm .Rritet në lum.Konsumoht në shumë gatime si sup , i skuqur Etj

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5