Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ilirjan MOÇKA

Fermeri prodhon qumësht dele 600 litra në muaj si dhe rrit qingja 60 krerë në vit. Fermeri ka eksperiencë 25 vjeçare.

Ferma Ilirjan MOÇKA
Adresa Novoselë
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht dele
Qumësht dele 50 Lekë/litër

600 litra në 1 muaj

Varieteti: dele

Eshtë qumësht nga dele të mirë ushqyera me ushqim bio. Eshtë i holle dhe i përdoruesheem kryesisht për ëmbëlsira përpos të tjerave.

Qengja
Qengja 700 Lekë/kg

60 krerë në 12 muaj

Varieteti: vendi

Fermeri i mbarështron për konsum mishi të freskët dhe shtim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5