Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Popa MALKE

ky fermer merret me mbareshtrimin e 2 krere lope dhe 2 vica per shitje si mish, qumeshtin e lopes per perdorim vetjak.

Kultivon grure dhe tershere ne siperfaqen 7000 m2, vaze ushqimore per blegtorine si dhe perime per perdorim vetjak:si speca, domate, qpe, patate, fasule, etj dhe rrush .

Ferma Popa MALKE
Adresa Piskove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ferma është duke zgjeruar aktivitetin e sajë dhe vicet femra i mbarshtron për prodhim qumshi, ndërsa meshkujt i rrit për mish, vicat tregëtohen peshë e gjallë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5