Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nesti PRIFTI

Fermeri prodhon rrush 50000 kg në vit, grur 3000 kg në vit. Fermeri ka eksperiencë 20 vjeçare.

Ferma Nesti PRIFTI
Adresa Aliban
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

50,000 kg në 12 muaj

Varieteti: shesh i bardhe

Eshtë i ëmbël dhe konsumohet më shumë në raki dhe verë gjithashtu edhe në ëmbëlsira.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Ka marr kujdesin e duhur gjatë rritjes dhe është kokërr madh.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5